In this two storey flat the arrangement of the first storey came smoothly but it occurred that organization of the second floor was problematic, so the investors decided to ask me for help. On this small area additionally cut by slants I have to separate a living room, a bedroom and a dressing room . I designed a new layout of the walls, we swapped the living room with the bedroom, which allowed us a free access to the bed. The remaining thing was to create the illusion of bigger space so I introduced a wooden blinder in a living room and two high mirrors opposite roof windows. The living room wallpaper comes from the cooperating PSC shop in Wrocław.

udostępnij

1
2
3
4
5
6

Pozostałe projekty

DAART

mgr inż. arch. Aleksandra Dobosz-Koza

tel. 608 322 626

mail: kontakt@//daart.pl

© 2015 DAART

Wdrożenie: purzycki.pl